UMUMIY O’RTA TA’LIM MAKTABLARIDA O QUVCHILARNI KASB-HUNARGA YO’NALTIRISHNI TAKOMILLASHTIRISH - Xolmatov, Pardavoy (Физико-технологического образование, 2023)
Ushbu maqolada umumiy o’rta ta’lim maktablarida o’quvchilarni kasb-hunarga yo’naltirishni takomillashtirishga oid mulohazalar keltirilgan