KALENDARLAR VA ULARNING TURLARI - Igamqulova, Zilola (Физико-технологического образование, 2023)
Maqolada kalendarlar va ularning turlaridan unumli foydalanish hamda uning istiqbollari, oy-hijriy kalendarlari, yulyan kalendari grigoriy kalendarlari to’g’risida ma’lumotlar keltirilgan