Jamiyat hayotida liboslarning o’rni - Ortiqova, Ozoda (Физико-технологического образование, 2023)
Ushbu maqolada kiyimni jamiyat hayotidagi o’rni to’g’risida keng ma’lumot beriladi. Shu bilan birga, tikish san’atining ahamiyati haqidagi muhim g’oyalar qayd etildi.