BO’LAJAK TEXNOLOGIYA O’QITUVCHILARI USLUBIY TAYYORGARLIGINING NAZARIY ASOSLARI - Ismoilov, Tuychi (Физико-технологического образование, 2023)
Maqolada pedagogik jarayonlarning mohiyatini chuqur anglash, ularni tizimli tadqiq qilish pedagogik jarayon va qonuniyatlarini alohida va yaxlitlikda o’rganishning mazmuni yoritilgan