KVANT FIZIKASINI O’QITISHNING KOMPYUTERGA ASOSLANGAN TEXNOLOGIYASI - Irmatov, Fozil (Физико-технологического образование, 2023)
Mazkur maqola zamonaviy axborot va ta’lim texnologiyalari asosida kvant fizikasi fanini kompyuter imitatsion modeli asosida samarali o‘qitishni tashkil etishga bag‘ishlangan