TEXNOLOGIYA TA’LIMI O’QITUVCHILARINING KASBIY KOMPETENTLIGINI TAKOMILLASHTIRISH BOSQICHLARI - Umarov, Rahim (Физико-технологического образование, 2023)
Maqolada bo’lajak texnologiya ta’limi o’qituvchilarini kasbiy kompetentligini takomillashtirishning bosqichlari va uning asosiy tarkibiy qismlari ustida fikr yuritiladi