DARSDAN TASHQARI MASHG‘ULOTLARIDA O‘QUVCHILARNI KASBGA YO‘NALTIRISH ISHINING MAZMUNINI TANLASH MEZONLARI - Umarov, Rahim (Физико-технологического образование, 2023)
Mazkur maqolada ta’lim muassasalarida darsdan tashqari mashg‘ulotlarida o‘quvchilarni kasbga yo‘naltirish ishining mazmunini tanlash mezonlari ustida fikr yuritiladi