TEXNOLOGIK TA’LIMI O‘QITUVCHISINI TAYYORLASHDA FIZIKAGA UZVIY BOG‘LANGAN LABORATORIYA MASHG‘ULOTLARINI TASHKIL QILISH ASOSLARI - Alqorov, Qodir (Физико-технологического образование, 2024)
Maqolada texnologik ta’limi o‘qituvchisini tayyorlashda amaliy fizikaga uzviy bog‘langan laboratoriya mashg‘ulotlarini tashkil qilish asoslari haqida ma’lumotlar keltirilgan