BO‘LAJAK O‘QITUVCHI O‘Z NUTQINI TAKOMILLASHTIRIB BORISHI UCHUN AMAL QILISHI LOZIM BO’LGAN JIHATLAR - Sodiqov, Hamid (Физико-технологического образование, 2021)
Ushbu maqolada bo’lajak o’qituvchi o’z nutqini takomillashtirib borishda e’tibor qaratishi lozim bo’lgan jihatlar yoritilgan