ТАБИИЙ БИЛИМЛАРНИНГ ТАЛАБАЛАР ИЛМИЙ ДУНЁҚАРАШИНИ ШАКЛЛАНТИРИШДАГИ ЎРНИ - Bekmirzaev, Rahmatulla; Mustafoyeva, Marjona (Физико-технологического образование, 2021)
Ушбу ишда талабаларда илмий дунёқарашнинг шаклланиши физик тадқиқотлар методлари хусусиятларини ўрганиш йўли орқали тадқиқ қилинган. Оламнинг физик манзаралари микро, макро ва мегаоламдаги жараёнлар орқали тушунтирилган