УМУМИЙ ЎРТА ТАЪЛИМ ТИЗИМИДА ЎҚИТУВЧИНИНГ ИННОВАЦИОН ФАОЛИЯТИ - Toshpo'latova, Dildora; Igamqulova, Zilola (Физико-технологического образование, 2021)
Таълим тарбия соҳасида ўқувчи шахсини шакллантиришда педагогик кадрларга қўйиладиган талабларни кўрсатиб бериш ва ўқувчиларни ҳар томонлама баркамол шахс этиб тарбиялаш, уларга мустақил фикрлашни, ўзлигини англашни, билимларни ўрганишда, мактабда ва мактабдан ташқари ишларда фаолликни, бой маънавиятимиз ва қадриятларимизни ўргатиш