OLIY O’QUV YURTLARIDA TALABALARNING BADIIY VA ESTETIK MADANIYATINI RIVOJLANTIRISH - Boymirzayeva, Oykaram (Физико-технологического образование, 2021)
Ushbu maqolada oiliy pedagogik ta’lim tizimida talabalarning badiiy va estetik madaniyatini rivojlantirish muammosi tahlil qilinib, uning dolzarbligi va zarurligi ushbu mavzuga pedagogik muammolar sifatida qarash imkonini belgilab beradi