OLIY TA’LIMDA UMUMIY ASTRONOMIYA VA ASTROFIZIKA FANINING OʻRNI - Saydayev, Obid (Физико-технологического образование, 2021)
Har bir nazariya tabiiy fanlar uchun birlamchi emas, ya’ni tajriba muhim rol oʻynaydi. Astronomiyada esa bunday imkoniyat yoʻq. Bu yerda tajribani tabiatning oʻzi belgilaydi.