Бошланғич синф технология фани синфдан ташқари ишларида техник ижодкорлик бўйича LEGO конструкторлардан фойдаланиш - Mamajonova, Kamola (Физико-технологического образование, 2021)
Ушбу мақолада умумий ўрта таълим мактаблари бошланғич синф Технология фанидан синфдан ташқари ишларда техник ижодкорлик бўйича LEGO конструкторлардан фойдаланиш ва уларнинг аҳамияти тўғрисида фикрлар берилган.