Texnologiya ta’limi darslarini STEAM ta’limiy yondashuv asosida tashkillashtirish masalalari - Majidova, Hurriyat; Achilova, Muqaddas (Физико-технологического образование, 2021)
Ushbu ilmiy ishda ta’lim sohasiga STEAM ta’limiy yondashuvni tash killashtirishni, texnologiya ta’limiga STEAMni jalb qilish mezoni misolida keltirilgan