MODULLI O’QITISHDA O’QUVCHILAR IJODKORLIK QOBILYATLARINI SHAKLLANTIRISHNING ZAMONAVIY TENDENSIYALARI - Azamatov, Islom; Ubaydullayev, Sadulla; Mo'minov, Sarvar (Физико-технологического образование, 2021)
Maqolada modulli o’qitishda o’quvchilar ijodkorlik qobilyatlarini shakllantirishning zamonaviy tendensiyalarining ahamiyati asoslangan