TA’LIM JARAYONIDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISHNI TASHKIL ETISH - Usmonov, Sodiq; Alqarov, Qodir (Физико-технологического образование, 2021)
Maqolada o'quv jarayonida innovatsion texnologiyalardan foydalanish muammolari aks ettirilgan. Multimedia texnologiyalariga asoslangan kompyuter va interfaol elektron o‘quv kurslaridan dars jarayonida foydalanish samaradorligi ko‘rib chiqiladi.