TALABALARGA PARMALASH STANOKLARIDA ISHLOV BERISH TEXNOLOGIYASINI O`RGATISH - Nizomov, Shokir; Yusupova, Dilxumor (Физико-технологического образование, 2021)
Ushbu maqolada talabalarga texnolgiya ta`limi praktikumi fanini o’qitishni amaliy o`rgatish, jumladan talabalarga parmalash stanoklarida ishlov berish texnologiyasini Keys texnologiyasi orqali o`rgatish ko`rsatilgan