BO‘LAJAK RASSOM-PEDAGOGLARGA PORTRET JANRIDA IJOD QILGAN BUYUK RASSOMLARNING ASARLARINI O‘RGATISHNING AHAMIYATI - Xudoynazarova, O'g'iloy (Физико-технологического образование, 2022)
Maqolada bo’lajak tasviriy san’at o’qituvchilarini kasbiy tayyorlash va ularga portret janrida ijod qilgan buyuk rassomlarning asarlarini o’rgatishning ahamiyati haqida so’z boradi. Portret janrida ijod qilgan rassomlarning asarlari o’rganilib, tahlil qilinadi va amaliy maslahatlar beriladi