KOSMOSNING ZABT ETILISHI - Abdurahmonova, Diyora (Физико-технологического образование, 2022)
Ushbu maqola birinchi marta kosmosni zabt etilishi, oyga qòyilgan ilk qadam, kosmonavtlar va kosmosdagi yangi dunyolar haqida