FIZIKADAN LABORATORIYA ISHLARINI O’TKAZISH ORQALI O’QUVCHILARNI IJODIY QOBILYATINI TAKOMILLASHTIRISH - Berkinov, Alisher; Umirov, Javlonbek (Физико-технологического образование, 2022)
Talabalarni ijodiy qobilyatini va ilmiy dunyo qarashini o’stirishda fizikadan laboratoriya ishlarini bajarish orqali o’stirish nafaqat olingan sifatli va chuqur bilimi bilan balki uning qobiliyati va davomiylik istagi o'z-o'zini tarbiyalash va shaxsiy va pedagogik rivojlanish jarayoniga qobiliyatlari bilan belgilanadi