DARSDAN TASHQARI MASHG’ULOTLAR JARAYONIDA TALABALARGA MANZARA ISHLASHDA AKVAREL BO’YOQLARIDAN FOYDALANISHNI O’RGATISH - Pardayev, Baxtiyor (Физико-технологического образование, 2022)
Ushbu ishda darsdan tashqari mashg’ulotlar jarayonida talabalarga manzara ishlashda akvarel bo’yoqlaridan foydalanishni o’rgatishga oid uslubiy tavsiyalar berilgan