YOG'OCH MATERIALLARI YANGI AVLODINI YARATIShNING IJTIMOIY, IQTISODIY VA EKOLOGIK IMKONIYATLARI - Tog'ayev, Хo'jamberdi; Ismoilov, To'ychi (Физико-технологического образование, 2022)
Maqolada yog'och materiallarining olovda yonmaydigan yangi avlodini yaratish texnologiyasi va uning ijtimoiy, iqtisodiy va ekologik imkoniyatlari bayon qilinadi