CHIZMACHILIK VA MUHANDISLIK GRAFIKASI MASHG’ULOTLARIDA TALABALARNING FAZOVIY TASAVVURLARINI RIVOJLANTIRISH IMKONIYATLARI OSHIRISH - Zaitov, Samandar (Физико-технологического образование, 2022)
Ushbu maqolada muhandislik grafikasi va chizma geometriya fanlarini o`qitishda talabalarning grafik topshiriqlarni bajarish malakasini shakllantirish, grafik tayyorgarligi va fazoviy tasavvurini faol rivojlantirish masalalari ko’rib chiqilgan