CHIZMA GЕOMЕTRIYA FANIDAN MUSTAQIL ISHLARINI BAJARISHDA AXBOROT TA'LIM TЕXNOLOGIYASINING O'RNI - Zaitov, Samandar (Физико-технологического образование, 2022)
Maqolada elektron darsliklar uchun chizma geometriya faniga oid metrik va pozitsion masalalar yechishda Power Point grafik dasturi, unda animasiya effektlarini yaratish tartibi, ABC tekislikning haqiqiy kattaligini proyeksiya tekisliklarini almashtirish usuli bilan aniqlash algoritmi yoritilgan