EMULSIYADА 12C DАSTАSINING NURLАNISHI VА RЕАKSIYA MАHSULОTLАRI ХАRАKTЕRISTIKАSINI O’LCHASH - Eshtuxtarova, Orzigul; Sultonov, Baymurot (Физико-технологического образование, 2022)
Ushbu maqolani yozishdan maqsad yadroviy fotoemulsiya metodining fizikaviy asoslarini o’rganish haqida ma’lumotlar beriladi