ТАЪЛИМ ИНТEГРАЦИЯСИ ОРҚАЛИ ИЗОЖАРАЁНЛАРНИ ЎҚИТИШ МEТОДИКАСИ - Maxmudov, Yusup; Ergashev, Jamshid (Физико-технологического образование, 2022)
Мақолада интеграция фанлфраро ва фанлараро алоқаларни, турли таълим дастурлари ўртасидаги ўзаро алоқаларни ўрнатиш орқали таълим мазмунининг яхлитлигига эришиш жараёни ва натижаси кўрсатиб берилган