УМУМТАЪЛИМ МАКТАБЛАРДА ХАЛҚ ҲУНАРМАНДЧИЛИГИНИ ЎҚИТИШНИНГ АЙРИМ МАСАЛАЛАРИ - Sovurova, Shahrizoda (Физико-технологического образование, 2022)
Ушбу ишда умумий ўрта таълим мактабларида технология таълимини халқ ҳунармандчилик бўлимини ўқитишда ўқитишнинг самаралийлик мезони, ушбу мезон асосида ҳунармандчилик технологияларини асосли равишда гуруҳларга бўлиниши, дарс машғулотларини миллий асосида ташкилиш методлари, ҳар бир гуруҳга алоҳида олинган ва инновациялар асосидаги дарс ишланмалари келтирилган