БОШЛАНҒИЧ СИНФЛАРДА ТЕХНОЛОГИЯ ФАНИНИ ЎҚИТИШДА ИННОВАТИВ ЁНДОШУВ - Haydarova, Malika; Yuldashev, Bahodir (Физико-технологического образование, 2021)
Ушбу маколада Tехнология фанини ўқитишда инновацион ёндошувнинг аҳамияти, уни бошланғич синфларда қўллаш усуллари ёритилган.