ENERGETIKA SOHASIDAGI NANOTEXNOLOGIYALAR - Matyaqubova, Saida (Физико-технологического образование, 2023)
Elektr energiyasi zaxiralarini yaxshilash uchun nanotexnologiyalardan foydalanish texnikasi haqida ma’lumot berilgan. Yuqori hujayra kuchlanishi va ajoyib energiya va quvvat zichligi tufayli lityum-ion texnologiyasi elektr energiyasini saqlashning eng istiqbolli varianti hisoblanishi asoslab berilgan