BO’LAJAK FIZIKA O’QITUVCHILARIDA EKSPERIMENTAL KO’NIKMALARNI SHAKLLANTIRISH - Temurova, Xolida (Физико-технологического образование, 2023)
Ushbu maqola bo’lajak fizika o’qituvchilarida eksperimental ko’nikmalarni shakllantirish muammosiga bag’ishlangan. Unda fizika o‘qitish jarayonida eksperimental topshiriqlardan foydalanish imkoniyatlari qarab chiqilgan, ya’ni umumiy fizika kursi bo’yicha laboratoriya mashg‘ulotlarida foydalanish mumkin bo‘lgan eksperimental topshiriqlardan misollar keltirilgan.