ТАЛАБАЛАРДА ЭКОЛОГИК БИЛИМЛАРНИ ШАКЛЛАНТИРИШ ВОСИТАЛАРИ - Taylanov, Nizom (Физико-технологического образование, 2023)
Биз билганимиздек, болалар ёшлигида атрофидаги дунёга сезгир ва у билан яқин алоқада бўлади. Бола ўсиб улғайган сари бу алоқани йўқотиб боради, ва атроф муҳитга мослашиб боради. Шунинг учун болада унинг атрофидаги дунёни тушуниш ва унга ғамхўрлик қилиш зарурлигини шакллантириш муҳимдир. Бу, айниқса, мактабларда самарали