SUYUQLIKLARNING ZICHLIGINI, QOVUSHQOQLIGINI, NAMLIGINI ANIQLASH USULLARI - Qambarov, Sanjarbek (Физико-технологического образование, 2023)
Maqolada suyuqliklarning zichligi, suyuqliklarning qovushqoqligi, nisbiy namlikni o`lchash, mutlaq namlik, nam saqlami, material namligi, pikrometrlar haqida ma’lumotlar berilgan