KOSTYUM TASHKIL ETILISHIDA RANG XUSUSIYATLARI - Ortiqova, Ozoda (Физико-технологического образование, 2024)
Ushbu maqolada kostyum tashkil etilishda rang xususiyatlari to'g'risida keng ma'lumot beriladi.