TA'LIM TARAQQIYOTIDA INTERFAOL USLUBLARNING AHAMIYATI - Alqorov, Qodir (Физико-технологического образование, 2024)
Ushbu maqolada ta'lim taraqqiyotida interfaol uslublarning bunday o’qitilishi o'quvchida bilimga ishtiyoq uyg'otadi. O'quvchi darsni yaxshi o’zlashtirib hozir javoblikka intiladi. Interfaol usullar darsning qiziqarliligi va ta'sirchanligini oshiradi, o’quvchilarni ta'lim jarayonining faol subyektiga aylantiradi