MAKTABLARDA PSIXOLOGIK XIZMATNI RIVOJLANTIRISH MASALALARI - Eshmurodov, Olmosbek; O‘roqova , Laylo (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Psixologik xizmat jarayoni bilan bog‘liq shaxs muvaffaqiyatli faoliyatining yo‘nalishi esa faoliyatga nisbatan faol ijobiy munosabatning tarkib topishi va namoyon bo‘lishidir. Bunda shaxsning faoliyatdan qoniqishi, xulq-atvoridagi motivatsion tizimning ijtimoiy qimmatga ega bo‘lgan boshqaruvchilikka taalluqli sifatlarini yaqqol namoyon bo‘lishida kuzatiladi.