ИМКОНИЯТИ ЧЕКЛАНГАН БОЛАЛАРГА ЯККА ТАРТИБДАГИ ТАЪЛИМНИ ТАШКИЛ ЭТИШНИНГ ПСИХОЛОГИК АСПЕКТЛАРИ - Эшмуратов, Шухрат; Ҳайдарова, Д; Боймуротова, Г (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ушбу мақолада имконияти чекланган болалар уйда якка тартибдаги таълими ташкилий аспектлари тегишли меёрий хужжатлар асосида ёритилган.