QUVCHILAR RUHIY AXVOLINING RIVOJLANISHIGA OID XORIJIY TAJRIBA TAHLILI - Axmadjonova, Shaxnoza (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ushbu maqolada o‘smirlarda sodir bo‘ladigan stresli vaziyatlarni yuzaga kelishi, ularning yengish hususiyatlari va o‘smirlarda stressli va agressiv vaziyatlar haqida olimlarning ilmiy izlanishlari, o‘rganilgan ma’lumotlari haqida atroflicha fikr yuritilgan bo‘lib, yosh avlodning yuksalishida o‘smirlarning yetuk voyaga yetishi haqida xulosa va tavsiyalar berilgan.