ЎҚИТУВЧИЛАРНИНГ ЎЗ-ЎЗИНИ РЕФЛЕКСИВ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ ШАРОИТЛАРИ - Zarmasov, Sherzod (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Мақолада ўқитувчиларнинг ўз-ўзини рефлексив такомиллаштириш шароитлари таҳлилий жиҳатдан ёритилган