НОГИРОНЛИГИ БЎЛГАН АЁЛЛАРНИНГ ИЧКИ РУҲИЯТИДА ПАЙДО БЎЛАДИГАН ИЖТИМОИЙ-ПСИХОЛОГИК МУАММОЛАР - Qarshiboyeva, Gulnoza (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Кўпчилик ногирон аёллар кундалик турмушда турли қийинчиликларга дуч келиб, уларнинг мамлакат сиёсий, ижтимоий, иқтисодий ва маданий ҳаётида фаол иштирок этишига салбий таъсир кўрсатмоқда.