AHMAD YASSAVIY «DEVONI HIKMATLAR”IDAGI INSONNING MA’NAVIY QIYOFASI HAQIDAGI QARASHLARDAN FOYDALANISH - Muxammadiyeva, Sayyora (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Mazkur maqolada tarbiyaning tarixiy ildizlari, yurtimizda inson ma’naviy-axloqiy tarbiyasi muammosi bo’yicha olib borilgan izlanishlarda ilgari surilgan g’oyalar, xususan Ahmad Yassaviyning insonparvarlik g’oyalarining bugungi kunda yoshlar tarbiyasidagi ahamiyati to’g’risida fikr yuritiladi.