ЎҚУВЧИЛАРНИ КАСБ-ҲУНАРГА МАҚСАДЛИ ЙЎНАЛТИРИШ ИСТИҚБОЛДА МЕҲНАТ БОЗОРИДАГИ МУАММОЛАРНИ БАРТАРАФ ЭТИШНИНГ МУҲИМ ОМИЛИ - Usmonov, Azamat (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Ушбу мақолада ўқувчиларни касб-ҳунарга мақсадли йўналтиришнинг минтақавий хусусиятлари, шунингдек ўқувчиларни касб-ҳунарга йўналтириш муаммолари ва ечимлари бўйича таклиф ва мулоҳазалар келтирилган.