АБУ РАЙХОН БЕРУНИЙНИНГ МАЪНАВИЙ СОҒЛОМ АВЛОДНИ ТАРБИЯЛАШ ҒОЯСИ - Kamolova, Shirin (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ушбу мақолада Абу Райхон Берунийнинг маънавий соғлом авлодни тарбиялаш борасидаги қарашлари хусусида мулоҳазалар юритилган.