ЮҚОРИ СИНФ ЎҚУВЧИЛАРИНИ ЖАҲОЛАТГА ҚАРШИ МАЪРИФАТ РУҲИДА ТАРБИЯЛАШДА ВЕРТУАЛ СТЕНДЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШ - Isoqulov, Mamadoli (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ушбу мақолада юқори синф ўқувчиларини жахолатга қарши маърифат руҳида тарбиялашда вертуал стентлардан фойдаланишнинг илмий-методик асослари баён қилинади. Ушбу мақоладан ўқувчи-талабаларга маънавий тарбия бериш билан шуғулланувчилар фойдаланиш мумкин.