BOG’CHA YOSHIDAGI BOLALARDA QOBILIYAT XUSUSIYATLARINI RIVOJLANTIRISH BUGUNNING MAVZUSI - Kamolova, Shirin (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Maqola bugungi kunning dolzarb mavzularidan bo‘lib, bog’cha yoshidagi bolalarda qobiliyat xususiyatlarini shakllantirishning mazmun mohiyati masalalariga qaratilgan.