ПСИХОЛОГИЯ ФАНЛАРИНИ ЎҚИТИШДА ИШБИЛАРМОНЛАР ЎЙИНИДАН ФОЙДАЛАНИШНИНГ БАЪЗИ ЖИҲАТЛАРИ - Qarshiboyeva, Gulnoza; Sanaqulova, Zarifa; Abdullayeva, Feruza (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Мақолада психология фанларини ўқитишда ишбилармонлар ўйинидан фойдаланишнинг баъзи жиҳатлари очиб берилган бўлиб, бу борада биз инновацион таълим технологияларидан психология фанларини ўқитишда фойдалансак талабалар илмий дунёқарашини юксалтиришда белгиланган талаблар даражасида шакллантириш имконини беради.