OTA-ONALAR VA FARZANDLAR O’RTASIDAGI O’ZARO MUNOSABATLAR XUSUSIYATLARI - Imomqulova, Fotima (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Mamlakatimizda oilaga bo’lgan e’tibor doim diqqat markazida bo’lib kelgan. Oila mustahkamligi, oilaviy baxt tushunchasi, oila a’zolari o’rtasidagi o’zaro hurmat mentalitetimizga xos tushunchalar bo’lib, u asrlar osha avloddan avlodga o’tib kelayotgan milliy qadriyatimizning ajralmas bo’lagi va eng asosiy tarkibiy qismidir.