КАР ВА ЗАИФ ЭШИТУВЧИ ЎҚУВЧИЛАРНИ ИНКЛЮЗИВ ТАЪЛИМГА ТАЙЁРЛАШДА КОРРЕКЦИОН МАШҒУЛОТЛАРНИНГ АҲАМИЯТИ - Sheraliyev, Siroj (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Ушбу мақолада кар ва заиф эшитувчи болаларни инклюзив таълимга тайёрлашнинг коррекцион усуллари очиб берилди. Ўқувчилар нутқининг тизимлилиги ва луғат захирасини шакллантиришнинг аҳамияти хусусида маълумотлар келтирилди.