PSIXOLOGNI PSIXOMETRIK JIHATIDAN TAYYORLASH TALABLARI - Rahmatullayeva, Mushtariy; Toshbekov, Husniddin (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqola bugungi kunning muhim mavzularidan bo‘lib,psixologning kabiy faoliyati davomida amal qilishi kerak bo‘lgan me’yorlar, talablar va tarenerning trening jarayonidagi yutuqlari va kamchiliklarini o‘z ichiga jamlagan