ИЛМИЙ ДУНЁҚАРАШНИ ЮКСАЛТИРИШ ЁРДАМИДА ТАЛАБАЛАРГА АҚЛИЙ ТАРБИЯ БЕРИШНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШНИНГ АЛГОРИТМИК БОСҚИЧЛАРИ - Kamolova, Shirin; Жабборова, Барно (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Мазкур мақолада бугунги глобаллашув жараёнига хос та’лим технологияларидан фойдаланиш масалалари педагогик технологиялар асосида ўқувчинингнинг ҳаётга тайёргарлигини шакллантириш, доимий ўзгарувчан, тобора ўзаро боғланиб бораётган педагогик технология инсоннинг муваффақиятли ижтимоийлашуви зарурлиги ёритилган.